Vodnar

(20. Januar - 18. Februar)

11 vodnarSamosvoje razmišljanje in izrazita neodvisnost sta značilnosti, ki najbolj označujeta to znamenje. Čeprav večinoma živijo v svojem svetu, veliko razmišljajo o odnosih z drugimi. Niso preveč sočutni, kot naprimer ribe, a so veliki človekoljubi. Moti jih vsaka vrsta avtoritete in izkoriščanje ljudi. Sami niso veliki materialisti, a se večinoma kar dobro znajdejo pri pridobivanju denarja, ki ga porabijo za svoje hobije.

Moški predstavniki znamenja so videti blagi, a v resnici vedo kaj hočejo. Ko so mlajši nimajo veselja do resne veze in se raje posvečajo drugim stvarem. Ljubezenske veze jemlejo kot enega od hobijev in se ne vznemirjajo preveč, če s svojim ravnanjem prizadenejo partnerko. Poročijo se z osebo, ki jim je blizu tako po značaju in ima podobna stališča do družbenih dogajanj. So zvesti in privrženi partnerji, ki so pripravljeni za družino marsikaj žrtvovati.

Vodnarke imajo samosvojo osebnost, ki si jo oblikujejo že v mladosti. Ponavadi niso podobne nikomur od svojih staršev, ampak se razvijajo posvoje. Težko prenašajo avtoriteto, zato so pogosto v samostojnem poklicu. Ko se odloči za stalno vezo, je to veza, ki temelji na prijateljstvu in sodelovanju s partnerjem bolj kot na ljubezenskih čustvih.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016