Karta Sonce

 XIX - SONCE

Karta Sonca (pripisuje se ji rimska številka XIX) je dvajseta karta v Veliki Arkani. V čisti jasnosti Sonca, ki usmerja Norčevo domišljijo, se pokaže njegova prava samozavest.

Norčevo Popotovanje:

Sonce odžene vse strahove iz podzavest in posije v najglobje kotičke Norčeve podzavesti. Nobena prepreka ni več prehuda. Čusti se vitalnost in samozavest Norca, ki je prvič po tako dolgem času spet bistrega duha in uma. Počuti se kot prerojen in ko mu močno rumeno sonce dobrohotno sije na obraz, se v njem porodi čisto nov odnos do življenja. Mlajši otrok jezdi na belem konju. Osvetljujejo ga žarki močnega Sonca, ki ima človeški obraz. V ozadju so sončnice. Otrok drži v roki rdeč prapor, ki predstavlja obnovo. Žarki Sonca, ki ga obsevajo, kažejo na njegove dosežke in zmago nad iluzijami.

Pomen Karte Sonca:

Karta predstavlja zdravje, nenadno veselje nad življenjem, uravnoteženost. Upanje in mladost, ki nam daje samozavest. Lahko predstavlja tudi vse oblike zdravljenja. Simbolizira tudi našo na novo najdeno zavedanje o lastni vrednosti. Lahko tudi kaže na novo najden uspeh v poslovnem ali pa na čustvenem področju.

Če ste v obdobju Sonca: 

Obdobje Sonca kaže na to, da se je nekaj v našem življenju spremenilo na bolje. Lahko pomeni ozdravitev po dolgotrajni bolezni, ali pa samo spremembo v počutju. Ne počutimo se več depresivno, ampak znova najdemo tiste sončne žarke, ki so nas nekoč že krasili. V obdobju Sonca je tudi veliko lažje uspeti na poslovnem področju, saj se veliko bolj zavedamo svojih lastnih sposobnosti. Izredno pozitiven čas.

ključne besede:  zdravje, sreča, veselje, mladost, vitalnost

  

 

 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016