Tehtnica

(23. September - 22. Oktober)

07 tehtnicaZnačilni predstavniki zračnega znamenja tehtnice so miroljubni in zagovarjajo poštene in pravične odnose med ljudmi. Ljubijo družabnost in so veliki ljubitelji umetnosti, predvsem glasbe in slikarstva. Če se z nekom ne strinjajo, se bodo raje umaknili, kot da bi se zapletli v prepir. V spore drugih se vmešavajo samo, če so naprošeni, da rešijo spor s pomočjo mediacije.

V ljubezni so moški predstavniki znamenja zelo kavalirski. Ljubljeni osebi se približujejo počasi. V začetku ponudijo prijateljsko roko in pomoč. Dvorijo vztrajno in neupadljivo, z nasmehom na ustnicah in so večinoma bolj uspešni kot tekmeci. V zakonu so zvesti toliko časa, če je partnerica diplomatska in umirjena. Težko prenašajo neurejenost, še težje prenesejo nevljudno in primitivno vedenje. V takem primeru bodo hitro pobegnili daleč stran ali si poiskali uteho v drugi vezi.

Predstavnice znamenja tehtnice so prijetne in vljudne. Obožujejo eleganco in se držijo modnih zapovedi, vendar ne pretiravajo preveč. Rade so oblečene lepo in modno in vsa njihova podoba mora biti stilsko dovršena, saj so prave dame zodiaka. Tehtnice so nežne in čutne ljubimke. Težko so brez partnerja, zato velikokrat vztrajajo v vezi, ki jim ne ustreza samo, da niso same.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016